Wie we zijn

Dakwerken Galvez

Rudy, dakwerker uit Gent

Ik ben Rudy Galvez, het gezicht van Dakwerken Galvez. Na twintig jaar in loondienst als dakwerker, richtte ik in 2017 mijn eigen bedrijf op. Iets waarvan ik al lang droomde.

Met Dakwerken Galvez kon ik eindelijk op mijn eigen manier klanten helpen – als een echte volksmens. En dat voel je aan mijn service. Wanneer je contact met me opneemt, dan kom ik zo snel mogelijk langs. Om kennis te maken en om samen de werken te bespreken.

Redder in nood

Een dringend probleem? Ik zorg voor een snelle oplossing. Al dan niet voorlopig. Zolang jij maar meteen uit de nood bent geholpen. Dat persoonlijke trek ik ook door in mijn prijs: betaalbaar kwaliteitswerk.

Gentse Antwerpenaar

Als rasechte Antwerpenaar volgde ik toch de liefde naar Gent. De meeste klussen doe ik dan ook in en rond het Gentse. Toch zeg ik geen nee tegen een klus in de koekenstad. Want dat voelt toch altijd een beetje als thuiskomen.

Aangename kennismaking

Kijk gerust eens rond op mijn website. Bij ‘diensten’ vind je een mooi overzicht van alles waarmee ik je kan helpen. Gevonden wat je zocht? Neem dan zeker contact op. Ik kijk al uit naar onze kennismaking.

Basis voor een duurzame samenwerking

Snelle service

Je krijgt binnen twee werkdagen reactie op jouw mail. Of bel, en krijg meteen antwoord.

Voorrang aan dringende oproepen

We reageren onmiddellijk op jouw noodoproep en zorgen voor een voorlopige, maar solide oplossing. De uiteindelijk herstelling plannen we dan zo snel mogelijk in.

Volledig ontzorgen

We komen ter plaatse om een correcte offerte op te maken. Samen met jou overleggen we de mogelijkheden. Vanaf dan regelen we alles. Van a tot z, zoals ze zeggen.

Betaalbare kwaliteit

We komen ter plaatse om een correcte offerte op te maken. Samen met jou overleggen we de mogelijkheden. Vanaf dan regelen we alles. Van a tot z, zoals ze zeggen.

Proper werk

Je merkt niet eens dat we geweest zijn. Behalve aan jouw nieuw of hersteld dak.

Onze projecten

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.