Klantverhalen

Achiel en Sabine Matthijs

“Rudy heeft zowel bij mijn vader Achiel als bij mij de dakgoten van de garage vernieuwd. Ik zag Rudy bezig aan de garageboxen achteraan onze woning. Dat zag er prima werk uit. Dus vroeg ik de eigenaar van de garages wie zijn dakwerker was. En zo is Rudy bij ons terechtgekomen.”

“Alles verliep snel én goed. We zijn in elk geval heel tevreden.”

Vienna Callaerts

“Enkele maanden geleden vroeg ik Rudy om onze platte daken te vernieuwen. Hij had toen weinig tijd. Maar omdat we echt last hadden van vocht in huis, heeft hij de dringendste zaken sneller uitgevoerd. Zo konden we al verder. Ondertussen heeft Rudy alles afgewerkt. Naast de roofing, plaatste hij ook twee koepels en voorzag hij de zijmuren van gevelbekleding. Alles netjes afgewerkt.”
“Rudy hield zich bovendien aan zijn offerte. Geen extra, onverwachte facturen dus. Hij is nu onze vaste dakwerker, dat staat buiten kijf. Ook onze buren hebben hem ondertussen ingeschakeld.”

Patrick Van Houteghem

“Ik heb verschillende panden die ik verhuur. En ik ben bevriend met Vanessa, de partner van Rudy. Dus als er werken nodig zijn aan de daken, schakel ik Rudy in. Hij houdt zich altijd aan de prijsafspraken. En als er bijkomende problemen opduiken, dan overlegt hij eerst met mij wat hij wil doen en wat de extra kosten zijn.”

“Elke keer als iemand op Facebook een oproep doet voor een goede dakwerker, dan geef ik zijn naam door.”

Stefan Paul

“Rudy heeft een nieuw dak gelegd met dakvensters. Iets later dan gepland, maar dat kwam door het slechte weer. En voor zo’n grote opdracht, heeft hij de werktijd goed ingeschat. Hij had maar een extra dagje nodig voor de afwerking.”

“Enkele weken later liet de afdichting rond de schoorsteen los door een materiaalfout. Rudy heeft dat onmiddellijk verholpen. Ik wil hem dan ook bedanken voor de professionele uitvoering van de werken.”

Geneviève Praet

“Enkele jaren geleden waren een paar pannen weggewaaid. Rudy is toen onmiddellijk langsgekomen om het dak te herstellen. Dus nu hebben we hem ook gevraagd voor onze grote dakwerken: een plat dak isoleren en bedekken met roofing. Ook de dakgoten heeft hij vervangen.”

“Toen er onlangs weer wat stormschade was, stond Rudy opnieuw snel voor ons klaar. Hij is een aangename man om mee te werken. We vertrouwen hem volledig, je kan op hem rekenen.”

J. V. L.

“Ik ben bij Dakwerken Galvez terechtgekomen via mijn loodgieter. Rudy kwam de dag zelf nog kijken omdat ik last had van een lek aan mijn dakkapel. Telkens als het wat heviger regende, liep het water naar binnen. Vaak dus.”

“Al snel kreeg ik een zeer scherpe offerte. Dat was een aangename verrassing, want ik dacht dat het veel duurder zou uitvallen. En anderhalve week later waren de herstellingswerken al achter de rug. Bovendien heeft Rudy de dakkapel zeer proper afgewerkt. Ik vond het een aangename samenwerking.”

Jou verhaal hier?

Stuur je verhaal naar info@dakwerkengalvez.be en wie weet lees je hier binnenkort je verhaal.