Velux-ramen

Velux-dakvenster laten plaatsen

Met een dakvenster maak je van je zolder een lichte en aangename ruimte. Ideaal om er een extra woonruimte van te maken.

Een dakraam is ook een mooi alternatief voor een dakkapel. Het is goedkoper, neemt minder tijd en werk in beslag en je hebt er (meestal) geen vergunning voor nodig. Check altijd even bij de gemeente wat de vereisten zijn om een dakraam te plaatsen. Vaak is een melding voldoende.

Voordelen Velux laten plaatsen

Ben je een handige harry? Dan denk je er misschien aan om je dakvenster zelf te plaatsen. Maar loopt er iets verkeerd? Dan moet je alsnog de hulp inroepen van een dakwerker. Bovendien vervalt de garantie van je Velux-dakraam. En vaak ook van je dak. Omdat je de dakconstructie zelf aanpast.

Als erkend Velux-plaatser bieden we jou:

  • 10 jaar garantie op het dakraam en de plaatsing
  • het materiaal en werkuren tegen 6% btw
  • de perfecte plaatsing van je dakvensterje 

Dakramen van Velux

Wij plaatsen alleen dakvensters van Velux. Uit ervaring met andere merken blijkt dat Velux de beste prijs-kwaliteitsverhouding heeft.

Wil je graag een Velux-dakvenster door ons laten plaatsen?

Vraag een offerte aan

    Vul hier het offerteformulier in en vertel kort welke werken je wilt laten uitvoeren. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op. En dan plannen we een bezoek bij jou ter plaatse.
    Zo ontvang je een correcte offerte op jouw maat.