Staaldaken

Staalplaten dak

Staalplaten zijn een budgetvriendelijke dakbedekking. En nog onderhoudsvriendelijk ook. Dit type dakbedekking zie je dan ook vaak terug op garages en magazijnen.

Voordelen staalplaten dak

Onderhoudsvriendelijk

De staalplaten hebben een lakcoating. Daardoor blijft er niets op plakken. En als het dak een beetje helt, valt het vuil er zo af.

Budgetvriendelijk

De prijzen voor staalplaten liggen aanzienlijk lager dan bij pannen. Toch is dat niet alles. Ook het plaatsen gaat veel sneller. En dat scheelt in werkuren. Een win-winsituatie dus.

Duurzaam

Het woord duurzaam is zeker van toepassing op een stalen dak. Want staal kun je volledig hergebruiken.

Ruime variëteit

Staalplaten zijn verkrijgbaar in verschillende profielen en kleuren. Er zijn zelfs diverse texturen op de markt.

Isolerend

Ook op isolatievlak scoort het staalplaten dak goed. Met isolatiediktes van 3 tot 15 centimeter voldoet je dak aan de geldende isolatienormen. Het isolerende materiaal dat aan de plaat vastzit, is bovendien geluiddempend.
Uiteraard kun je ook kiezen voor staalplaten zonder isolatie.

Joris Ide-platen

Uit ervaring weten we dat de Joris Ide-platen de beste prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Daarom gebruiken we altijd deze staalplaten om daken te leggen.

Benieuwd of een staalplaten dak iets voor jouw garage of magazijn is? Of wil je graag meer info over deze onderhoudsvriendelijke dakbedekking?

Vraag een offerte aan

    Vul hier het offerteformulier in en vertel kort welke werken je wilt laten uitvoeren. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op. En dan plannen we een bezoek bij jou ter plaatse.
    Zo ontvang je een correcte offerte op jouw maat.