Platte en roofing daken

Roofing plaatsen op platte daken

Oké, we geven het toe … wij zijn fan van roofing als dakbedekking op platte daken. En daarvoor hebben we enkele goede redenen:

  • Roofing is vochtbestendig en lekt niet. Toch als je het plaatst volgens de regels van de kunst. En die hebben wij goed onder de knie.
  • Het heeft een levensduur tussen 20 en 40 jaar.
  • Het is betaalbaar en goedkoper dan EPDM.

Plat dak herstellen met roofing

Roofing heeft nog een voordeel: je plat dak herstellen of vervangen is een pak eenvoudiger. Of we de roofing lijmen of branden is afhankelijk van je dak en/of je budget. Zo is branden goedkoper.

Een plat dak met roofing heeft wel nood aan een jaarlijks nazicht. Omdat je nu eenmaal niet kunt zien wat er zich op jouw dak afspeelt. Elk jaar even het dak op en eventueel schoonmaken, is dus wel een must. Kun je dat niet zelf? Schakel ons dan in voor de jaarlijkse check-up.

Roofing plaatsen? Vraag je offerte aan

Lekt je dak bij elke regenbui? Of heeft de roofing zijn beste tijd gehad? Wij komen bij je langs om de schade op te meten. En herstellen of vernieuwen je plat dak met de nieuwe generatie roofing. Vragen?

Vraag een offerte aan

    Vul hier het offerteformulier in en vertel kort welke werken je wilt laten uitvoeren. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op. En dan plannen we een bezoek bij jou ter plaatse.
    Zo ontvang je een correcte offerte op jouw maat.