Lood- en zinkwerken

Zink en lood voor dakafwerking

Een dak is pas goed gelegd als de afwerking perfect is. Dat is nodig om lekken tegen te gaan. Ook vervelende tocht vermijd je zo. Voor een dakafwerking voeren we lood- of zinkwerken uit.

Bij hellende daken gebruiken we lood- en zinkwerken meestal bij de aansluiting met bestaande daken. Maar ook als afwerking van een dakkapel of schouw bijvoorbeeld.

Platte daken met roofing zijn ook gebaat bij een goede afwerking met lood of zink. Door het stof en de grillige vorm van een stenen muur, hecht roofing zich niet perfect vast. En zo vindt regenwater toch nog zijn weg naar binnen. Dat lossen we op met een dakafwerking van lood of zink.

Lood- en zinkwerken

Lood en zink zijn duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Bovendien beleef je er nog jaren plezier aan. Om beide materialen correct aan te brengen, heb je wel de nodige ervaring nodig. Schakel dus altijd een dakwerker in.

Lood leent zich perfect voor de afwerking bij ronde daken of daken met een aparte vorm. Het zachte materiaal kloppen we in de juiste vorm.

Zink ken je vooral van de zinken dakgoten. Toch gebruiken we dit ook om je dak af te werken. Zink heeft een unieke uitstraling. Wat zorgt voor extra cachet op je woning.

Interesse in zink of lood voor je dakafwerking of herstelling bij een lekkage?

Vraag een offerte aan

    Vul hier het offerteformulier in en vertel kort welke werken je wilt laten uitvoeren. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op. En dan plannen we een bezoek bij jou ter plaatse.
    Zo ontvang je een correcte offerte op jouw maat.