Dak- en hanggoten

Dakgoten en bladvangers plaatsen

Een dakgoot voorkomt dat water van je dak op de grond loopt. Of tegen de gevel slaat. Na verloop van tijd veroorzaakt het water putjes en lelijke vlekken. Een bladvanger in de goot zorgt er dan weer voor dat bladeren de afvoerpijp niet verstoppen.

Regenwater kun je ook verzamelen in je regenput. Daarmee kun je de tuin besproeien of je toiletten doorspoelen. Zo bespaar je flink op je waterfactuur.

Onderhoud dakgoot

Met een dakgoot kan weinig misgaan. Al is een grondige schoonmaakbeurt enkele keren per jaar wel nodig. Door ophoping van bladeren en vuil kan er schimmel ontstaan en de afvoer verstopt raken. En dat is moeilijker op te lossen. Ook ongedierte nestelt zich graag in vuile dakgoten.
Op platte daken kan het water dan weer niet meer weglopen. Het zoekt dan een andere manier om weg te sijpelen. En voor je het weet, heb je een lek.
Is het voor jou onmogelijk om zelf je dakgoot te onderhouden? Dan helpen we graag een handje. Geef ons dus zeker een seintje.

Herstellen dakgoot

Gelukkig is een scheurtje of gaatje in je dakgoot gemakkelijk te herstellen. Afhankelijk van de soort schade en het type dakgoot, zoeken we naar de beste oplossing. En zo geniet je weer jaren van je dakgoten.

Dakgoten voor elk woningtype

Dak- of hanggoten? Zink, koper of pvc? Dakgoten komen voor in allerlei kleuren en materialen. En in verschillende prijsklassen. Wil je nieuwe dakgoten met bladvangers laten plaatsen? Samen bekijken we de mogelijkheden binnen jouw budget.

Vraag een offerte aan

    Vul hier het offerteformulier in en vertel kort welke werken je wilt laten uitvoeren. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op. En dan plannen we een bezoek bij jou ter plaatse.
    Zo ontvang je een correcte offerte op jouw maat.